Bidragsytere til
BREDEBYGDEN LOKALHISTORISKE SELSKAP

Framsida

VELKOMMEN SOM BIDRAGSYTER I BLS.

Etter mye positiv tilbakemelding, både i gjestebok og i e-mail til Webmaster (takk!!), har vi tro på at BLS kan dekke et visst behov.  Interessen for lokalhistorie synes å være stor, både i og utenfor Bræbygden!  Vi tror også mange sitter på stoff som kan være av interesse for både bygdafolk og andre - det er mange utvandra bræbygdinger- og oppfordrer nå alle som tror de har noe å bidra med, til å ta kontakt! Det kan være ting som passer inn i en av kategoriene nedenunder, eller noe annet av interesse for bygdafolk. Gamle bilder fra bygden er det sikkert mye av!

Så nå inviterer vi dere til å komme med bidrag. Det eneste vi forventer, er at du sender med et bilde av deg selv, med en kort "CV", slik vi har gjort under her.

 

Så en presentasjon av bidragsyterne:

 
Aud Sandbu
Gardbruker på Gammel-Sandbu.

Aud er gift og har en datter. Hun er pasjonert slektsforsker, og gir gjerne en håndsrekning når andre står fast.

Redaktør og medforfatter av "Vålåsjø-sætrene. Ei sætergrend i Sel kommune", utgitt på eget forlag, Otta 2002.

 

 

 

Ola Bu
Autorisert regnskapsfører.

Ola har bodd på Lillehammer siden 1970, og jobbet med regnskap og økonomistyring i mer enn 25 år. Han er gift og har to voksne døtre. Ola trives i norsk natur; er interessert i italiensk kultur, og ferierer gjerne sør for Alpene.

 

 

 

Hans-Olav Hansen-Møller
Ingeniør.   (Web-master)

Hans-Olav har bodd i Slemmestad siden 1975, og har jobbet med maritim satelitt-kommunikasjon like lenge.Han er gift og har en voksen datter.
Hans-Olav har drevet med slektsforskning i 25 år. I tillegg driver han i beskjeden grad med knivmaking, og har utallige Italia-opphold bak seg.